Kategóriák

Közepes Szemcsézetű Polírpaszta (250g) - Farecla G3

Online ár!

Farecla G3/250gr

Új termék

 
További információk

Farecla G3 - közepes szemcsézetű polírpaszta (250g) - Kézi és gépi alkalmazáshoz

Nagyon sűrű,  kiadós paszta. Szilikonmentes, vizes bázisú, a felületre  permetezett vízzel hígítani kell. A legrégebben kifejlesztett termék, közel ötven éve tartja népszerűségét. Közepes finomságú, kézi (nedves pamut rongyon) és gépi alkalmazásra egyaránt megfelel, elsősorban gyári bevonatok és teljesen átkeményedett MS bevonatokra, levegőn száradó festékekre, lakkokra.

Termékinformációk

  • Felhasználás:
  • Közepes polírpaszta, gépi és kézi használatra
  • Ajánlott polírszivacs:
  • Közepes vagy finom polírszivacs, mikroszálas kendő
  • Kiszerelés / Súly:
  • 250 g
  • Ár tartalma:
  • 1 db közepes polírpaszta 

Alkalmazás

Gépi alkalmazás esetén: használata a CF jelű, fehér polírszivaccsal, (F-11, F-13, F-29, F-36) vízzel nyirkosítva, történik.
Javasolt induló fordulatszám 1200-1500 f/perc, később növelhető.  Általában, a P2000 csiszolás után a felület polírozása ezzel a termékkel egy lépésben elvégezhető.

Polírozás megkezdése előtt a felületet meg kell tisztítani a szennyeződésektől. Ha szükséges, zsírtalanítson. A polírszivacsot a munka előtt mossa ki tiszta folyóvíz alatt, majd a gépre csatlakoztatva pörgesse ki a fölösleges vizet. A felületre kenjen fel kevés políranyagot. A korong a polírozandó felszínnel 4-10 fokos szöget zárjon be, azaz kissé "orron" kell járatni. Ha polírozás közben kezd a korong "letapadni", némi vizet kell a felületre permetezni. A felület tovább finomítható, ha a fehér szivacs által eldarabolt políranyagot a felületen hagyja, vizet permetez rá, és a fekete, puha, PF jelű szivaccsal (F14, F-30, F-35) folytatja a gépi polírozást.

Az esetlegesen szétfröccsenő anyag nedves kendővel letörölhető, az eszközök (polírkorongok) csapvíz alatt elmoshatóak. Szermaradék, pl viasz-bevonat, réteg, a felületen nem marad. Ritkán előforduló esetekben (sötét színek), a sokkal finomabb G-10 (F-04) alkalmazására szükség lehet, második lépésként.

 
Adatok
Méret250g
Egyéb TulajdonságKözepes

Menu